Genel Duyurular
02.09.2019

Üniversitemize Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Ders Kayıtları Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemize yeni kayıt ile yerleşen öğrencilerimiz için ders kayıtları aşağıdaki maddeler dikkate alınarak yapılacaktır;

Ders kaydı girişi için lütfen tıklayınız.

1. “Öğrenci Girişi” yazan yere tıklayarak ilerleyiniz.
  2. Öğrenci numaranızı ve şifrenizi (ŞİFRELER T.C. NUMARASININ İLK 5 HANESİDİR) giriniz ve “Giriş” butonuna tıklayınız.
  3. Sisteme giriş yaptıktan sonra “Eski Şifre” alanına yine T.C. numaranızın ilk 5 hanesini girerek ve yeni şifre oluşturup “Onay Kutucuğu” işaretlenerek “Kaydet” butonuna tıklanır.

ÖNEMLİ NOT: AHMYO programlarına 2019-2020 Güz dönemi (yeni kayıt yaptıran) öğrencilerimizin 17 Eylül Salı saat: 10.00’da Fakülteler binası AHMYO dersliklerinde yapılacak olan “İngilizce Test Sınavı”na katılımları zorunludur.

Hazırlık bölümüne başlamadan, bölüme başlayan öğrencilerimizin ders kayıtları, üniversiteye gelmek koşuluyla yapılacaktır.